开户送体验金无需申请、分享、快乐
当前位置 >> 68楼开户送体验金无需申请网知识资讯资格考试学历考试工程硕士考试2017年在职GCT英语模拟附答案(第四期)

开户送体验金无需申请

[03-01]   来源:http://www.tommyzablan.com  工程硕士考试   阅读:706

2017年在职GCT英语模拟附答案(第四期),本站还有更多关于工程硕士考试,工程硕士考试试题,工程硕士考试真题的文章。
正文: Directions:
  There are ten blanks in the following passage. For each numbered blank, there are four choices marked A, B, C and D. Choose the best one and mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line through the center. 
  On a four-day trip to Ethiopia, I had a dream. In my dream, I saw two men, one older and one younger, facing one another against a background of temples and pyramids. The father was speaking as he performed the oil ceremony for his son. I became excited in the possibility of performing a visiting ceremony (1)______ my son in Africa. For the next six days I privately wondered what (2)______ to use in such a cere?mony. Gradually the words (3)_______ me. By the time we arrived in Cairo, I was ready. I told my son that there was a ceremony I wanted to (4)_____ him in the tombs in Egypt. His eyes shone with (5)_______. But I wondered if he would still be receptive after my next statement. In the dream I remembered that the son was oiled, as it (6)______, with a dry substance. I took this to mean that powder (7)________ oil was used. But what powder? I ruled out ground grass and flowers, and finally settled on sand. Sand represents the Sahara, and sand also (8)_____ the remains of the ancient people of Egypt. ‘That made philosophical (9)_____ to me, but in the real world, young adults or almost anybody for that matter, (10)______ disinclined to have sand poured on their hair. 
  1. A. for B. and C. as D. with 
  2. A. words B. word C. tongue D. language 
  3. A. brought to B. went to C. came to D. arrived to 
  4. A. go with B. enjoy with C. take with D. perform with 
  5. A. anticipation B. tremble C. horror D. terror 
  6. A. is B. were C. being D. was 
  7. A. rather than B. other than C. that was D. rather too 
  8. A. lie B. imply C. lay D. contains 
  9. A. name B. sense C. reputation D. beauty 
  10. A. are B. is C. was D. were
  Questions 11-15 are based on the following passage: 
  Because of its potential for cutting costs, the distribution step in the marketing process is receiving more attention. Distribution involves warehousing, transporting and keeping inventory of manufactured products. Take an everyday product like fabric softener. After it comes off the assembly line, it’s packed in cartons and trucked to warehouses around the country. When orders come in from retailers, the fabric softener is delivered to supermarket shelves. This is distribution. 
  Probably the most crucial area for controlling costs is inventory. Companies don’t want to overproduce and have unsold stock of their product piled up in warehouses. Wholesale companies and large retail chains employ several techniques for inventory control. This is where the computer revolution really had an impact. Computerized information systems give precise and up-to-date accounts of inventory on hand. And the field of distribution offers good entry-level jobs for persons with training in computer programming or data processing. 
  Overseeing the whole area of distribution is the distribution manager. This job is becoming increasingly important and can lead to an executive position. 
  11. According to the passage, why is the distribution step in marketing getting more attention? 
  A. It is where companies research and develop new products. 
  B. It is where companies can cut costs. 
  C. It is where employees can update their computer skills. 
  D. It provides jobs for college graduates. 
  12. Why does the writer mention fabric softener? 
  A. To advertise a new product. 
  B. To show how companies set the price of an item. 
  C. To explain why companies must keep costs down. 
  D. To illustrate how the distribution process works. 
  13. Why is inventory control so important? 
  A. It is essential for controlling costs. 
  B. It can lead to an executive position. 
  C. It helps companies overproduce.
  D. It requires little or no training. 
  14. Why are computers important in distribution? 
  A. They can accurately report on inventory.
  B. They provide good training in computer programming. 
  C. They make it easier for managers to supervise people. 
  D. They train people for executive positions. 
  15. What is this passage mainly talking about? 
  A. The use of computers for sale of products 
  B. The distribution step in the marketing process 
  C. Cost control in inventory of a product 
  D. Wholesale and retail chains of a product 
  参考答案:1. D   2. A   3. C   4. D   5. A   6. B   7. A   8. D   9. B   10. A   11. B   12. D   13. A   14. A   15. B
如果觉得2017年在职GCT英语模拟附答案(第四期)不错,可以推荐给好友哦。
Tag:英语  模拟  GCT   工程硕士考试工程硕士考试试题,工程硕士考试真题资格考试 - 学历考试 - 工程硕士考试